وبلاگی درباری پوست ومو

خواص سرکه سيب


ساليان سال مردم معتقد بودند سرکه سيب، بعنوان ماده اي بر عليه عفونت و حتي پوکي استخوان  و نيز براي هضم بهتر موادغذايي موثر است.

سرکه سيب از بروز سرطان پيشگيري هم مي کند. اگر چه سرکه سيب سرطان را درمان نمي کند ، ولي به دليل داشتن آنتي اکسيدان ، راديکال هاي آزاد را در بدن از بين مي برد. راديکال هاي آزاد ترکيبات خطرناکي هستند که در اثر اکسيداسيون به وجود مي آيند و باعث تخريب سلول هاي بدن، پيري زودرس سلول ها و ايجاد سرطان مي شوند.

بتاکاروتن آنتي اکسيدان مهمي است که در سرکه سيب وجود دارد و راديکال هاي آزاد را خنثي مي کند. سرکه سيب علاوه بر بتاکاروتن ، ماده ديگري نيز دارد که از سرطان جلوگيري مي کند . نام اين ماده پکتين است. پکتين يک نوع فيبر غذايي است. مطالعات نشان داده که دريافت زياد فيبر از بروز سرطان و به خصوص سرطان روده  جلوگيري مي کند، زيرا فيبرها با مواد سرطان زا در روده ترکيب مي شوند و باعث دفع سريع تر آنها از بدن مي شوند.

ساير فوايد سرکه سيب به شرح زير است:

1- سرکه سيب داراي خاصيت آنتي بيوتيکي و ضدعفوني کننده است. ضد باکتري و ضد قارچ است و باعث ارتقاء عمل سيستم ايمني بدن در مقابله با عوامل بيماري زا مي شود.

2- مقدار پتاسيم بدن را تنظيم مي کند، در نتيجه به حفظ تعادل اسيدي- بازي خون کمک مي کند.

3- براي تصلب شرائين مفيد است، زيرا هنگام مستحکم شدن استخوان ها، توده کلسيمي موجود در مفاصل را تجزيه مي کند.

4- براي درمان مسموميت غذايي و ناراحتي هاي گوارشي مفيد است.

5- عفونت ادراريرا بهبود مي بخشد.

6- فشار خون بالا را کاهش مي دهد.

7- در افرادي که داروهاي ديورتيک ( ادرارآور ) مصرف مي کنند، مصرف سرکه سيب، باعث جايگزين شدن و جبران پتاسيم از دست رفته مي شود. براي اين منظور دو قاشق مرباخوري سرکه سيب را با مقداري آب مصرف کنيد.

+ نوشته شده در  جمعه بیستم مهر 1386ساعت 8 بعد از ظهر  توسط سودا  |